My Playlist


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ


Η γνωστή πλέον σε πολλούς «συνομωσία» της Νατάσσας Μποφίλιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και του Θέμη Καραμουρατίδη αλλάζει δισκογραφική εταιρία αυτή την φορά με την Lyra και επιστρέφει με νέα δουλειά για να μας ταξιδέψει με «Εισιτήρια διπλά». Ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου με την υποστήριξη του Μελωδία και του μουσικού portal e-orfeas.gr. Τραγούδια, που ίσως ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο από τα άλλα, είναι το κινηματογραφικό «Οι ομπρέλες του Demy», το «Σ’ αυτόν τον κόσμο», που μας θυμίζει δεκαετία του ’60, το αρχοντορεμπέτικο «Μεγάλες αγάπες», «Το μέτρημα», τραγούδι, που ακούγεται πολύ συχνά στο ραδιόφωνο, «Το ραντεβού», που το γνωρίζουμε απ’ τα live στον Σταυρό του Νότου, το σκληρό «Ο λύκος», το μελαγχολικό «Το αστέρι μου», «Οι πρώην», γραμμένο για την Νατάσσα και τέλος ο δίσκος κλείνει με την συμμετοχή της θεατρικής ομάδας Τεχνικό στο «Belle reve», τραγούδι που γράφτηκε για την ομώνυμη παράσταση βασισμένη σε μονόπρακτα του Τένεσι Ουίλιαμς. Πάρτε, λοιπόν, τα «διπλά» σας «εισιτήρια» για να ταξιδέψετε με την «συνομωσία της άνοιξης»!


ΦΑΝΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει δυναμικά με δυνατή ομάδα με την τεράστια συμβολή του Στέφανου Κορκολή. Συνθετικά η πλειοψηφία των τραγουδιών ανήκει στον Στέφανο και συμπληρώνουν τον δίσκο ο Βασίλης Γαβριηλίδης, η Δάφνη Αλεξανδρή, η Linda Geyman, ενώ στιχουργικά υπογράφουν η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Νίκος Μοραΐτης, η Ρεβέκκα Ρούσση, η Νίκη Παπαθεοχάρη και ο Γιάννης Γούνας. Τραγούδια, που ξεχωρίζουν είναι «Η αγάπη που πάει», το οποίο ακούγεται ήδη στο ραδιόφωνο, το «Δυνατά-σιωπηλά», το «Μ’ άλλον μοιάζεις», που είναι η γνωστή Ισπανική επιτυχία «Malo» της Bebe, το «Απελπιστικά διαθέσιμη», το «Κόκκινο», το «Τώρα λέει η καρδιά», το «Τελειώσαμε» και «Η ζωή μου άνω κάτω», στο οποίο δεύτερη φωνή κάνει ο Αντώνης Ρέμος. Τα «Φανερά μυστικά» είναι άλλος ένας μεγάλος δίσκος της Άλκηστις, που θα μας κάνει να τον λατρέψουμε!



Καλή σας ακρόαση!

*Αυτές οι παρουσιάσεις μου δημοσιεύτηκαν στην μουσική στήλη τού περιοδικού του MDA Hellas(Σωματείο για την φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) "Επιμένω".

1 σχόλιο: